Berkemann slippers kopen

Kent u het beste van Berkmann Slippers?

Hieronder vindt u antwoord op:

 

  • Waar zijn ze van gemaakt?
  • Zijn ze goed voor je voeten?
  • Zijn ze voor gevormd?
  • Hoe lang mag je er op lopen?
  • Wat is de gemiddelde prijs?

In het heerlijke zomer weer wil je natuurlijk niet je schoenen aan, omdat je daar anders in verzuipt van de hitte. Dan zijn er natuurlijk overal slippers te koop, van heel goed koop naar heel duur en het maakt niet uit hoe veel ze kosten als ze maar goed zijn voor je voeten en je rug. Anders kan je als je ouder bent op speciale schoenen gaan lopen die dan nog veel meer kosten.

Waar zijn ze van gemaakt?

Deze slippers zijn van leer gemaakt, ook het voetbed is van leer en uit neembaar.
Het voetbed is een 5 fase voetbed:

  1. Drukvermindering
  2. Ondersteuning
  3. Balansstabilisering
  4. Ondersteuning van de voetholte over de breedte
  5. Inzinking van de bal bij de grote teen

Ze zijn erg modieus en gaan met de tijd mee.

Zijn ze goed voor je voeten?

Deze zijn zeker goed voor je voeten, als je al op leeftijd bent hoef je geen zooltjes meer te dragen. Deze slippers zijn schokdempend, gewrichtsbesparend met luchtgeplosterde zool. Dus niet meer twijfelen, wilt u nog jaren heerlijk kunnen lopen dan neemt u de Berkmann slippers.

Zijn ze voor gevormd?

Ja, er zit een goed voet bed in dat je voet goed onderhoud en steun geeft, je kunt in sommige Berkmann slippers ook zelf zolen er in leggen. De meeste hebben een klein hakje van drie centimeter en zijn van zacht leer, sommige hebben aan de zijkant elastisch textiel en daar door zeer goed voor probleem voeten en of gevoelige voeten. Zoals opgezette en vervormde voeten. Ook hebben deze slippers een antislippatroon en zal je ook niet bang hoeven te zijn om uit te glijden.

Hoe lang mag je er op lopen?

Op deze slippers kan je dag en nacht lopen zonder last te krijgen van je voeten en of rug. Want ook de rug speelt hier bij een rol, slechte slippers betekent last van je gewrichten, spieren en last van je rug. Van slechte schoenen kun je ook last van krampen krijgen in je spieren en dat is heel vervelend, krampen in je kuiten en of in je tenen en voeten. En dat is heel hinderlijk als je lekker aan het shoppen bent of aan de wandel bent. De Berkmann slippers is een echte aanrader voor jong en oud, ze zijn heel modieus en zeker niet alleen voor de ouderen onder ons. Als de jongere generatie ook graag nog jaren lopen dan nemen ze de Berkmann slippers, zodat ze ook later op hun oude dag nog lekker fit zijn en niet met gewrichtsproblemen bij de huisarts zitten en of naar de Podotherapeut. Podotherapie is voettherapie. En de problemen van die u krijgt aan uw voeten liggen meestal aan de schoenen met verkeerde voetbed of helemaal geen voetbed hebben.

Wat is de gemiddelde prijs van deze slippers?

De goedkoopste Berkmann slippers zijn rond de dertig euro en de duurste is rond de honderd euro, dus zeker de moeite waard en ze lopen echt super lekker. Want de goedkoopste die ik nu heb waren 29 euro en nog wat klein geld. En het duurste ligt zo rond de honderd euro.