Bornholm damesschoen

Berkemann Sandelen | Stijlvolle Bornholm schoenen

De Bornholm-sandaal van Berkemann zit niet alleen heerlijk, hij ziet er ook zeer stijlvol uit. Bornholm past overal: op een terrasje, naar een feestje of bij een middagje winkelen. Bovendien weet u zeker dat u aan het einde van de dag nog steeds frisse, fitte voeten hebt. Met de keuze voor schoenen van Berkemann maakt u een keuze voor uw voeten. Berkemann biedt een uitgelezen combinatie van comfort, stijl en degelijkheid.

Typische kwalen

Wie veel loopt kent de kwaaltjes:

  • zweetvoeten,
  • kramp,
  • spataderen,
  • vermoeidheid,
  • blaren.

Het zijn er te veel om op te noemen. Daarom is het zo fijn dat er schoenen bestaan die deze hinderlijkheden bestrijden of zelfs voorkomen. De Bornholm-sandaal van Berkemann blinkt niet alleen uit door zijn schitterende vormgeving, maar ook door zijn comfort en duurzaamheid.

Origineel Berkemann 5-fasen voetbed

De houten zool bezit een origineel Berkemann 5-fasen voetbed. Daardoor hebben de tenen veel grip op de zool, wat het lopen vergemakkelijkt. De tenen en de beenspieren worden hierdoor getraind tijdens het lopen. Dat voorkomt het ontstaan van hinderlijke kwalen als platvoeten en spataderen.
De houten zool van de Bornholm is gemaakt van lichtgewicht hout. Hierdoor voelt u bijna niet dat u schoenen draagt. Om nare geurtjes te voorkomen heeft het hout een antibacteriƫle behandeling ondergaan. Het hout dat Berkemann gebruikt is afkomstig uit Europese populierenbossen. Deze bomen groeien snel en worden steeds opnieuw aangeplant.
De tussenzool van de Bornholm is gemaakt van verend materiaal waardoor de zool voldoende demping biedt. Hierdoor worden de gewrichten van de voet tot de ruggengraat ontlast. Het bovenwerk van de Bornholm is vanzelfsprekend gemaakt van natuurlijk kalfsleder. Dit voelt prettig aan de huid en heeft een prachtige uitstraling.

Welke Berkemann sandaal koopt u?

De Bornholm-sandaal is verkrijgbaar in vier variaties:

  • witte sandalen,
  • bruine sandalen,
  • zware sandalen,
  • of sandalen met een kleurrijk design van vlinders en bloemen.

Bornholm past hiermee bij elke smaak en is goed te combineren met de rest van uw garderobe. De sandalen zijn prachtig afgewerkt en van een hoge kwaliteit. De hakhoogte is zes centimeter en de zooldikte is twee centimeter. Dat zorgt voor een elegante houding en een prettig loopcomfort. Door het verstelbare bandje over de voet is de Bornholm aan te passen voor iedere voet. De Bornholm-sandaal is te krijgen in de maten 3 tot en met 8,5 en in de breedtes F tot en met I. Daardoor is er voor iedere voet een passende Bornholm.

Gezondheid en uw voeten

Uw gezondheid begint bij uw voeten, is de overtuiging van Berkemann. Vanuit die filosofie maakt Berkemann schoenen die uw voeten ondersteunen waar dat nodig is. Berkemann schoenen zitten bijzonder comfortabel. Het design en de schitterende afwerking zorgen ervoor dat u een echt kwaliteitsproduct in handen heeft.

Milieuvriendelijke productie

Bij de productie van haar schoenen neemt Berkemann het milieu en de arbeidsomstandigheden van haar werknemers in acht. Zo zijn alle producten van Berkemann gegarandeerd vrij van kinderarbeid. De ateliers van Berkemann staan in Europa, waardoor lange transporten zoveel mogelijk vermeden worden. Uiteraard voldoet Berkemann aan de strengste Europese normen. Op deze manier zetten wij 125 jaar ervaring om in een duurzaam kwaliteitsproduct. Voor uw voeten en voor onze toekomst!