Design schoenen

Draagt u graag schoenen van een designer?
Sinds series als ‘Sex and the City’ een grote hit zijn geworden, zijn schoenen steeds meer in opkomst gekomen in Nederland. Schoenen zijn er niet enkel meer omdat ze lekker zitten of omdat ze gemakkelijk zijn. Schoenen zijn een groot onderdeel van het huidige modebeeld.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schoenen. Van hoge laarzen tot aan ballerina’s. In allerlei kleuren, materialen, modellen en natuurlijk prijsklassen.
Wil je jezelf graag onderscheiden? Dan zijn design schoenen wellicht een optie voor jou. Niet overal in Nederland te koop (dus niet iedereen draagt dezelfde schoenen), niet altijd even goedkoop, maar wel originaliteit, kwaliteit en comfort. U draagt in principe een stukje kunst aan uw voeten en mensen zullen u erom bewonderen.

Diverse design schoenen

Als u graag design schoenen wilt kopen, dan mag u er vanuit gaan dat u niet voor een klein bedrag klaar bent. Echter, what you see is what you get… Zelfs de hoogste pumps zullen heerlijk aan uw voeten voelen en de materialen en afwerking zullen van geweldige kwaliteit zijn. Een belangrijk onderdeel van design schoenen is het optimale comfort. Ze blijven perfect in model (hou er rekening mee dat leer een natuur product is en blijft en daarom altijd iets zullen uitlopen) en u kunt er heerlijk op lopen. Berkemann heeft diverse designers in dienst die de meest modieuze en comfortabele schoenen voor u zullen ontwerpen. Er zal een wereld voor u open gaan en u zult nooit meer wat anders willen. Weg met de plastic schoenen waar u zweetvoeten in krijgt, weg met de plastic schoenen waar u na een half uurtje al zere voeten in heeft. Ga voor design schoenen!
Hieronder lichten wij u in over de huidige trends, die designers ook absoluut na zullen streven. Uiteraard vertellen wij hier ook iets over de vorige trends en over de nieuwste trends.

Oudere trends van designers

Saaie schoenen met weinig tierelantijnen en originaliteit. Die tijd is geweest. Vroeger droeg men schoenen die overal bij pasten en het liefst zo simpel mogelijk. Dat is nu niet meer gebruikelijk. Ondanks het feit dat deze schoenen heerlijk comfortabel waren, waren ze ook wel ietwat saai. Laten we eerlijk zijn… als u design schoenen wilt hebben, dan mogen andere mensen dit ook zien!

Huidige trends van designers

Men neme het welbekende comfort en men doet daar nog een schepje bovenop. Vervolgens worden de design schoenen in een nieuw jasje gestoken. Stoere, lieve, romantische en leuke modellen in diverse kleuren en maten. Durf vooral in de zomer rustig te experimenteren. Het is belangrijk om uw schoenen niet elke dag aan te doen. Laat ze af en toe even luchten. Immers, u draagt ook niet elke dag dezelfde kleding.

Nieuwste trends van designers

Het kan nog gekker! Het comfort is en blijft gehandhaafd, maar de designers gaan nog een stapje verder. Knalkleurige zolen (denk aan felblauw, knalgeel of rood), in combinatie met een bijpassende veter voor de mannen. De rest van de schoen is neutraal van kleur. Voor de dames wordt er geëxperimenteerd met diverse soorten hakken en laarzen zullen nog nooit zoveel kleuren hebben gezien…