Comfort schoenen voor docenten

Docenten, opgelet!!

Als docent zijnde loop je veel. Hele dagen loop je heen en weer voor de klas, je loopt tussen de leerlingen door en daarnaast moet je vaak ook nog veel lopen tussen de lokalen, de vergaderruimte, je kantoor en… niet te vergeten… de lerarenruimte.

Omdat je als docent vele uren staat en loopt, is het belangrijk dat je goede, comfortabele schoenen draagt. Schoenen die je helpen met de juiste houding, die lekker zitten en waar je niet na een paar uur ontzettend zere voeten krijgt. Daarnaast wil je ook graag dat je nog een beetje fatsoenlijk de dag door kunt komen, zonder dat de kinderen uit je klas je continue pesten omdat je niet modern bent. Daarom zijn er enkele tips voor comfortabele schoenen voor docenten.

Tips voor comfortabele schoenen voor docenten

Zoals gezegd… alle docenten staan veel en ze lopen veel. Hierbij is het van belang om veel op je houding te letten, om schoenen aan te hebben die lekker zitten en natuurlijk zijn ook moderne schoenen belangrijk. Docenten, let op de volgende tips:

  • Voor optimaal comfort is een heel lichte hak (zelfs voor mannen!) aan te raden. Op deze manier moet je namelijk je lichaam vanzelf corrigeren, de gehele dag door. Dit klinkt vermoeiend, maar dat valt best mee.
  • Docenten, let op het voetbed van uw schoenen. Zorg ervoor datje niet alleen gemakkelijk en prettig op uw schoenen kunt lopen, maar ook lang kunt staan!
  • Vraag bij uw schoenenwinkel om speciale comfortschoenen en laat u goed adviseren
  • Zorg ervoor dat u de juiste maat heeft! Laat uw voeten opmeten. Wist u dat vijftig procent van alle mannen de verkeerde maat schoenen draagt?