Slippers

Slippers en andere open schoenen zijn de grote vrienden van jouw voeten in de zomer!
Heerlijk! De zon komt achter de wolken vandaan en warmt langzaam maar zeker ons koude kikkerlandje om. Tijd om de korte broeken, rokjes, shirtjes en topjes uit de kast te halen. Vergeet u uw zwemkleding niet? En natuurlijk… onze grote vrienden… de slippers.

Slippers geven geen enkele stevigheid, u krijgt er platvoeten van en… huh? Wacht eens even. Dat is helemaal niet waar! Goedkope flutslippers die u voor een paar euro koopt, die geven geen stevigheid en u krijgt er platvoeten van… Maar kan dat niet anders? ja, dat kan!

Goede, stevige slippers

Natuurlijk kan dat anders!! Er zijn tegenwoordig kwalitatief uitstekende slippers op de markt. Slippers met een goed voetbed, met goede ondersteuning aan de zijkant van uw voeten en slippers die goed om uw voeten blijven zitten. Slippers in moderne kleuren, heerlijke lopende modellen, maar wel met de zomerse frisheid waar we in de warme zomermaanden allemaal naar verlangen…

Super romantisch onder een zomerrok of zomerjurk. Stoer onder een hippe spijkerbroek of driekwarts broek en netjes onder een nettere jurk. Slippers zijn er in alle modellen en kleuren en overal mee te combineren. U schiet ze gemakkelijk aan en u kan er uren op lopen. Teenslippers of slippers met een band over uw voorvoet, ze zijn er allemaal. Bij Berkemann vindt u diverse slippers die allen van hoge kwaliteit zijn, zodat ook u de zomer fris en fruitig in kan, maar dan WEL met een goed voetbed, met een fijne pasvorm en met alle stevigheid die een slipper u kan bieden.